Afbeelding 1

Afbeelding 2

Consults

Ben je al een tijdje bezig met acteren, maar wil je weten of je echt talent hebt, dan kun je een consult met mij aanvragen. Aan de hand van een dramascene, die je van te voren per mail krijgt toegestuurd werk ik met je en test ik wat je mogelijkheden zijn. Vervolgens krijg je een eerlijk advies en krijg je de gelegenheid om vragen te stellen over de diverse toneelschoolopleidingen en workshops. De afgelopen 2 jaar is gebleken dat ouders dit consult ook zien als een beroepskeuze-test voor hun kinderen.
Kijk voor meer informatie en actuele data op Hebbes Academy

Open Castingmiddag

Ben jij geintereseerd in een nadere kennismaking met de castingwereld en alles wat daarmee te maken heeft, dan is de Open Castingmiddag exact datgeen waar jij naar op zoek bent.
Tijdens deze boeiende zaterdagmiddag wordt je op de hoogte gebracht van de do's en dont's tijdens een casting en zal ik mijn ervaring met jou delen en een aantal praktische tips meegeven.
Wellicht biedt deze middag de extra kennis die jij nodig hebt! Het is bedoeld voor iedereen die verder wil groeien in het vak en nieuwschierig is naar de visie van ervaren casting directors.
En we maken van iedereen een aantal up to date castingfoto's! Dus sta je ingeschreven dan wordt hiermee jouw dossier opgefrist. Ben je nieuw dan krijg je meteen een goed castingdossier.

Kijk voor meer informatie en actuele data op Hebbes Academy

Afbeelding 3
Afbeelding 4

Basis Camera ActerenGraag maak ik je ook attent op bovengenoemde workshop van mijn collega Arianda Schepens, waar je gedurende 6 avonden aan de hand van een aantal scenes de basisregels van het acteren leert.

Tijdens de laatste avond ben ik aanwezig en zal ik het resultaat beoordelen en krijg je niet alleen een officieel certificaat maar ook het beeldmateriaal van je eindscene mee naar huis.


Kijk voor meer info en actuele data op Hebbes Academy

Josja Hamann

Wil je meer dan een workshop? Wil je echt een opleiding volgen (naast je school, studie of werk) dan raad ik je aan eens te gaan kijken op de website van de Opleiding voor Theater en Televisie van dramadocent Josja Hamann!

Over Josja Hamann

Ik heb veel met Josja gewerkt. Zijn opleiding was zelfs jarenlang gevestigd in het pand van ons bureau in de Hygiëastraat in Amsterdam. Josja Hamann behoort tot één van
de meest gerenommeerde en ervaren dramadocenten van ons land.

Hij is in 1977 afgestudeerd aan de toneel-academie in Maastricht, was oprichter en regisseur van de Vooropleiding Theater in Groningen, Heeft lesgegeven bij "de trap" en de Regie-opleiding van het AHK in Amsterdam. Tevens is hij een aantal jaren dramacoach geweest bij "GTST."

Het aanbod
Door zijn persoonlijke en verrassen de aanpak zijn cursussen en lessen voor de meeste deelnemers een heel bijzondere ervaring, die ze hun leven langniet meer vergeten. Er wordt gewerkt vanuit de methode Spolin aan speltechniek met behoud van je authenticiteit. Kwetsbare emoties niet meer faken, samenspel laten ontstaan vanuit het tegenspel, het uitdagen, confronteren en manipuleren van je tegenspeler en spelen vanuit je intuitie. Hierdoor wordt je spel meer eigen, creatiever en minder voorspelbaar.

Het lesaanbod bestaat uit wekelijkse avondlessen, de Summerschool on Frankrijk en Auditietraining. Leeftijdsbereik: vanaf 14 tot 40 jaar.
Tevens maak ik je attent op de vooropleiding van de Toneelschool, speciaal voor jonge mensen (16 t/m 27 jaar) die na hun schoolopleiding auditie willen doen bij de erkende HBO - Toneelschoolopleidingen in ons land.

Een greep uit het arsenaal aan bekende acteurs/actrices die lessen hebben gevolgd bij Josja hamann: Halina Reijn, Marcel Hensema, Anna Drijver, Daan Schuurmans, Lidewij Benus, Dragan Bakema, Johnny de Mol, Levi van Kemper, Mats Wittermans, Tygo Gernandt, Lone van Roosendaal, Egbert Jan Weber, Anniek Pfeifer en Nanette Edens.

Het zal je niet verbazen dat ik erg enthousiast ben over Josja Hamann en dat ik na al die jaren nog steeds graag met hem samenwerk.

Voor nadere informatie en aanmelding www.opleiding-theater-televisie.nl

Josja Hamann
Josja Hamann