Afbeelding 1

Greens for life

Sinds ik in 2006 werd getroffen door een hartinfarct (+hartstilstand) is mijn leven drastisch veranderd. Niet alleen was deze gebeurtenis de aanleiding om ons bureau te verkopen en het rustiger aan te gaan doen, maar ook qua voeding heb ik het roer om moeten gooien.

Ineens moest ik er alles aan doen om mijn cholesterol omlaag te krijgen en moest ik letten op hoeveel verzadigde vetten er in de producten zaten die ik at.

Ik heb een aantal jaren cholesterolverlagers (statines) gebruikt met als gevolg hevige spierpijn en grote vermoeidheid. Vaak was ik te moe en te beroerd om een stap te verzetten. Vandaar dat ik begin dit jaar, uiteraard in overleg met mijn huisarts en cardioloog, besloten heb om met de cholesterolverlagers te stoppen. Begrijp me goed, het merendeel van de gebruikers van cholesterolverlagers heeft geen of weinig last van bijwerkingen, maar een grote groep wel! Tja, en tot die groep behoor ik natuurlijk weer.

Vanaf dat moment kijk ik op de etiketten van alle producten om te zien hoeveel verzadigde vetten erin zitten. Ook probeer ik zoveel mogelijk dingen te eten die helpen mijn cholesterolgehalte omlaag te krijgen. Geloof me, dat zijn er heel veel, maar daar kom ik nog wel eens op terug. Ik ben echter al 2 jaar gebruiker van ‘GREENS FOR LIFE’. Een fantastisch product waar ik razend enthousiast over ben! Het zit bomvol vitaminen, mineralen, anti-oxidanten, aminozuren en enzymen.
Het helpt mij niet alleen mijn cholesterolgehalte omlaag te brengen, maar geeft mij ook veel meer energie en helpt mijn bloedvaten gezond te houden. Verder versterkt het o.a. mijn afweersysteem,  bevordert het een gezonde darmwerking en beschermt tegen veroudering. Dat laatste is natuurlijk mooi meegenomen als je zoals ik volgend jaar tot het leger der A.O.W.ers gaat behoren.

Kortom: dankzij ‘GREENS FOR LIFE’ voel ik mij een stuk fitter en helpt het mij mijn cholesterolgehalte in bedwang te houden. Ook voor mensen die door drukke werkzaamheden niet altijd toekomen aan het eten van voldoende groente en fruit is dit een welkome aanvulling!

Als je door mijn verhaal geïnteresseerd bent geraakt dan raad ik je aan voor nadere informatie en het bestellen een kijkje te nemen op www.youngagain.nl.

Zoals je al gemerkt zult hebben ben ik erg bezig met ‘gezondheid & voeding’.

Noodgedwongen weliswaar, maar gaandeweg raak ik er ook steeds meer in

geïnteresseerd. Vandaar dat ik je ook graag attent wil maken op het voedingssupplement Co-enzym Q10. Ik gebruik dit supplement al enige jaren en ik moet zeggen tot volle tevredenheid!  Het Co-enzym Q10 speelt een belangrijke rol in de energievoorziening van iedere cel in ons lichaam. Het wordt aangemaakt in de lever, maar naarmate we ouder worden verminderd de hoeveelheid Q10 in ons lichaam.

Ik gebruik het omdat het de negatieve effecten van bepaalde medicijnen die ik slik tegen gaat. Tevens echter omdat het zorgt voor een goede energieproductie, helpt bij vermoeidheid en zorgt voor een fit gevoel. Voor alle duidelijkheid zet ik de vele positieve voordelen van het gebruik even voor je op een rijtje:

* verlaagt de bloeddruk
* verlaagt/verbetert de bloedsuikerspiegel
* positieve invloed op hart- en vaatziekten
* verlaagt het cholesterolniveau
* bevordert gezondheid tandvlees
* verbetert het immuunsysteem
* verbetert de spermakwaliteit van mannen
* gunstig effect op de Ziekte van Parkinson
* gaat vermoeidheid tegen en zorgt voor meer energie
* bevordert gewichtsverlies
* verkleint de kans op bepaalde vormen van kanker
* gaat het verouderingsproces tegen
* gaat negatieve effecten van bepaalde medicatie tegen een sterk antioxidant die het lichaam tegen schadelijke stoffen beschermt

Als je het gaat gebruiken moet je er wel rekening mee houden dat het tot 8 weken kan duren voordat je het effect van Co-enzym Q10-supplementen gaat merken.

Er zijn veel merken op de markt, maar let er op dat je de natuurlijke vorm kiest en niet de chemisch verkregen vorm. Ik bestel mijn Co-enzym Q10 altijd ( net als al mijn vitaminen en voedingssupplementen) online bij ‘Young Again Nederland’.

Een uitermate plezierig bedrijf waar je heldere en duidelijke informatie vindt over alle producten die zij verkopen. Heb je vragen dan krijg je per mail duidelijk antwoord en advies. En dat tegen de scherpste prijzen en vaak zelfs met grote kortingen!

Voor nadere informatie en bestellingen www.youngagain.nl.